Nudle s hovězími proužky
Pokud chcete měkké maso, kupte maso na steaky, stačí vám jen kousek.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Nudle uvařte podle návodu na obalu a nechte je na cedníku, aby se zbavily vody. Ve velké pánvi rozpalte olej a vhoďte na tenounké plátky nakrájené maso, po 1–2 minutách přidejte nadrobno nasekaný česnek a zázvor.
Po asi 20 vteřinách by maso i česnek se zázvorem měly být propečené, tak je vylovte z pánve a dejte stranou.
Do pánve vložte na plátky nakrájenou mrkev a nechte ji 2 minuty opékat, pak přidejte na kousky pokrájené zelí pak choi.
Jakmile zavadnou nejen listy, ale i košťály, vraťte do pánve maso se zázvorem a česnekem, nudle, ochuťte sójovou omáčkou, olejem a limetou.
Hodnotit recept: