Jednoduchá pomazánka s tuňákem
Máte hlad jako vlk a nechcete se odbýt obyčejným chlebem? Dopřejte si tuhle pomazánku!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
1 kstuňák z konzervy
2 ksančovičky konzerva
100 gsmetana kysaná
1 lžičkacitrón
1 lžičkapepř zelený naložený
2 polévková lžícekapary
1 kscibule jarní
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
Postup přípravy
Čas přípravy: 5
Čas vaření/pečení: 5
1.
Tuňáka slijte, ale olej schovejte. Všechny přísady v mixéru zpracujte na hladkou hmotu, podle potřeby osolte a opepřete.
2.
Pokud je hmota moc tuhá, vlijte zbývající olej.
3.
Náš tip: Podávejte s opečenou bagetou a salátem.
Hodnotit recept: