Polévka z červené řepy | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Polévka z červené řepy

25 min. | polévka | 346 kJ/porce | 6 porcí

Červená řepa je zdravá a výživná. A chutná v polévce naprosto dokonale. Ochutnejte.Její příprava vám nezabere moc času.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 kscibule jarní
1 ksmrkev
4 ksřepa červená
300 mlvývar zeleninový
0.5 kscitrón
1 šálekolej olivový
1 porcemáslo
1 špetkasůl
1 lžičkacukr třtinový
1 špetkapepř černý mletý
1 hrnekkrutony
1 hrstřeřicha čerstvá

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 15
1.

Očistěte a na kostičky nakrájejte cibuli, mrkev i řepu a vše přidejte do hrnce s rozehřátým olejem a máslem.

2.

Osmahněte, přilijte vývar a vařte přibližně 15 minut.

3.

Tyčovým mixérem rozmixujte a dochuťte citronovou šťávou, solí, cukrem a pepřem.

4.

Podávejte s máslovými krutony a řeřichou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz