Dušené červené zelí | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Dušené červené zelí

35 min. | příloha | 111 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce | Vegetariánské jídlo

Ať už bílé, nebo červené, k pečené huse nebo kachně zelí prostě patří.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 hlávkazelí červené
3 kscibule červená
1 polévková lžícesádlo husí

podle chuti

ocet vinný
cukr
sůl
pepř barevný drcený

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 20
1.

Cibuli oloupejte a nakrájejte. V hrnci nechte rozpustit sádlo a cibuli orestujte.

2.

Přidejte nakrouhané zelí, 1 lžíci brusinek, osolte, opepřete, přidejte trochu vinného octa a duste pod pokličkou přibližně 40 minut.

3.

Nakonec zelí podle potřeby dochutíte cukrem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz