Bramborové lokše | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Bramborové lokše

Příloha, bez které si svatomartinskou husu ani neumíme představit.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
450 gbrambory
150 gmouka polohrubá

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 10
1.

Brambory uvařte den předem ve slupce. Poté je oloupejte, nastrouhejte a smíchejte s moukou a solí.

2.

Těsto rozdělte na bochníky a vyválejte z nich placky. Pracujte rychle, bramborové těsto má tendenci řídnout.

3.

Lokše upečte na suché pánvi a podávejte spolu se zelím jako přílohu k pečené huse.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz