Kuře s tymiánem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kuře s tymiánem

70 min. | hlavní chod | 1 864 kJ/porce | 4 porce

Vynikající alternativa k pečené svatomartinské huse, kterou si můžete dopřát i tehdy, když si hlídáte linii. Chutná vážně skvěle!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kskuře
6 stroužekčesnek
1 polévková lžícemáslo
1 ksvývar
4 snítkatymián čerstvý
2 polévková lžíceolej
1 lžičkasůl
1 lžičkapepř černý celý

Postup přípravy

Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 60
1.

Kuře osolte a opepřete.

2.

Stroužky česneku prolisujte a smíchejte s olejem.

3.

Kuře touto směsí důkladně potřete (i zevnitř), dejte ho do pekáčku a podlijte vývarem.

4.

Pečte asi hodinku, pak přidejte tymián a kuře dopečte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz