Těstovinový salát se špenátem
Tenhle rychlý salát chutná dobře teplý i studený. Ideální večeře, když nemáte moc času.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Těstoviny uvařte v osolené vodě, sceďte je a okapané promíchejte se zeleninovou směsí: v pánvi na oleji zlehka osmahněte prolisovaný česnek, přidejte rozpůlená rajčata a asi 2 minuty je restujte.
Oheň zmírněte a do pánve přidejte špenát, který za stálého míchání nechte změknout.
Vše osolte, opepřete a zalité vínem ještě asi minutu povařte. Salát podávejte teplý nebo za studena. Můžete ho přizdobit hoblinkami parmazánu nebo posypat strouhaným .
Salát podávejte teplý nebo za studena.
Můžete ho přizdobit hoblinkami parmazánu nebo posypat strouhaným .
Hodnotit recept: