Lahůdková bůčková paštika | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Lahůdková bůčková paštika

80 min. | chuťovka | 1 400 kJ/porce | 4 porce

Kdo by odolal domácí paštice, kterou si namažete na pořádný krajíc čerstvého chleba. Málokdo. Až ochutnáte tuhle ladůkovou paštiku, jinou už nebudete chtít.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
300 gbůček
150 gbrambory
2 ksvejce
3 ksokurka kyselá
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
1 hrstmajoránka sušená

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 60
1.

V míse smíchejte umletý bůček s prolisovanými oloupanými bramborami, solí, pepřem, majoránkou a vejci.

2.

Směs vložte do nádoby, kterou uzavřete víkem, a v páře ji zvolna vařte asi 60 minut.

3.

Vařenou a zcela zchladlou paštiku podávejte s chlebem.

4.

Můžete ji přizdobit sterilovanými okurkami, případně kadeřavou petrželkou.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz