Záhorácký guláš se zelím | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Záhorácký guláš se zelím

80 min. | hlavní chod | 2 240 kJ/porce | 4 porce

Segedín tak trochu jinak - s vepřovým a uzeným masem.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
400 gvepřová plec
300 gmaso uzené
1 kscibule kuchyňská
1 hrsthouby sušené
200 gzelí bílé
150 mlsmetana 12%
2 polévková lžícemouka hladká
1 polévková lžícepaprika mletá sladká

podle potřeby

olej
sůl
pepř barevný drcený

Postup přípravy

Čas přípravy: 30
Čas vaření/pečení: 50
1.

Vepřové i uzené maso opláchneme a nakrájíme na kostky. V kastrolu na oleji dozlatova opečeme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme vepřovou plec, sůl, pepř a opékáme.

2.

Pak zaprášíme vrchovatoui lžící sladké papriky, podlijeme vodou a pod pokličkou podusíme. K poloměkkému masu přidáme nakrouhané zelí, uzené maso a pokrájené houby a vše dusímedoměkka.

3.

Guláš zahustíme hladkou moukou, rozmíchanou v malém množství vody. Vše povaříme, dochutíme solí a nakonec zjemníme smetanou. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz