Kapustové karbanátky | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Kapustové karbanátky

40 min. | hlavní chod | 1 065 kJ/porce | 4 porce

Tyto karbanátky si oblíbí i zapřísáhlí odpůrci zeleniny.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
600 gkapusta hlávková
150 gmaso uzené
2 stroužekčesnek
3 ksvejce
2 polévková lžícemouka
2 polévková lžícemléko
1 hrststrouhanka

podle potřeby

sůl
pepř černý drcený
olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 25
Čas vaření/pečení: 15
1.

Kapustu očistěte, omyjte a rozkrájejte na čtvrtky (košťál odkrojte). Vložte do hrnce s vroucí osolenou vodou a krátce povařte.

2.

Vyndejte, nechte okapat a najemno ji nasekejte. Ke kapustě přidejte najemno nakrájené maso, nasekaný česnek, koření, 1 vejce, trochu strouhanky a dobře promíchejte.

3.

Z těsta vytvarujte karbanátky, obalte je v mouce, ve dvou vejcích rozšlehaných v mléce a nakonec ve strouhance a opečte na rozpáleném oleji dozlatova.

4.

Podávejte s pečivem, bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz