Moravské lečo
Česká úprava maďarské klasiky, bez které není léto!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
6 kspaprika bílá
6 ksrajčata
2 kscibule kuchyňská
2 ksvejce
2 ksklobása moravská
podle potřeby
sádlo
sůl
pepř barevný drcený
Postup přípravy
Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 30
1.
Na sádle zpěníme nahrubo nakrájené cibule, přidáme na půlkolečka nakrájenou klobásku, opečeme vše dokřupava a pak do směsi vsypeme silnější nudličky paprik a rajčat.
2.
Podusíme a pak vše podle chuti osolíme a opepříme.
3.
Před dokončením rozklepneme do zeleninovo-klobáskové směsi dvě vejce a vše rozmícháme, takže se směs zahustí. Podáváme s chlebem.
Hodnotit recept: