Fazolačka s masem | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Fazolačka s masem

60 min. | polévka | 653 kJ/porce | 4 porce

Luštěniny jsou zdravé, levné a skvěle zasytí. V podobě svačinové polévky je budete zbožňovat.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
250 gfazole bílé
2 kscibule kuchyňská
3 stroužekčesnek
20 gmáslo
150 gvepřová plec
2 ksrajčata
1 snítkatymián
1500 mlvývar zeleninový
1 kscuketa

podle chuti

sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 45
1.

Fazole namočte přes noc do vody ve větším hrnci. Druhý den vodu nevylévejte, ale uvařte v ní fazole doměkka.

2.

Cibuli a česnek oloupejte, nasekejte a zpěňte na másle. Přidejte nakrájené maso a zprudka orestujte.

3.

Rajčata spařte ve vroucí vodě, oloupejte a nakrájejte na kostky. Cuketu omyjte a nakrájejte na kostičky. Přidejte ji do hrnce, podlijte vývarem, ochuťte tymiánem, solí a pepřem.

4.

Přikryjte a vařte asi 35 minut na mírném ohni. Nakonec přidejte vařené fazole, polévku prohřejte a podávejte.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie nankJ 0kJ
Bílkoviny nang 0g
Tuky nang 0g
Sacharidy nang 0g
Cholesterol nanmg 0mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz