Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
Další z receptů Ládi Hrušky, nad kterým se z počátku zasmějete nebo zakroutíte hlavou. Ale ono to funguje a je to zřejmě nejrychlejší guláš na světě.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
5 kstlačenka světlá
1 kscibule kuchyňská
1 polévková lžícepaprika mletá sladká
1 polévková lžícemouka hladká
Postup přípravy
Čas přípravy: 10
Čas vaření/pečení: 10
1.
Na sádle osmahni cibulku dosklovita. Přidej mletou papriku a tlačenku nakrájenou na kostičky.
2.
Zhruba 5 minut nechej dusit. Přilij vodu a lžíci mouky na zahuštění a krátce povař.
3.
TIP: Více receptů na snídaně, svačiny, polévky, hlavní jídla i dezerty naleznete v nejnovější kuchařce Ladislava Hrušky – Láďa Hruška se vrací, kterou vydala Firma 6P - Petr Novotný s.r.o. v roce 2015.
Hodnotit recept: