Lehké těstoviny s hráškem a tvarohem
I ztěstovin můžete připravit svěží, lehkou, letní večeři, pokud je nepřelijete smetanovou omáčkou. Tento recept s čerstvým hráškem a svěžím tvarohem je na letní jídlo jako stvořený.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na ozdobu
podle chuti
Postup přípravy
Těstoviny uvařte podle návodu tak, aby byly al dente.
Na oleji orestujte vyloupaný čerstvý hrášek (v krajním případě můžete použít i mražený), spolu s česnekem nakrájeným na tenké plátky a nadrobno nakrájenou cibulí.
Hotové těstoviny dejte do mísy, posypte orestovanou zeleninou, osolte, opepřete a promíchejte společně s tvarohem.
Poté těstoviny rozdělte na talíře a na závěr ozdobte citronovou kůrou a lístky čerstvé bazalky.
Hodnotit recept: