Salát z polníčku s balzamikovým krémem a grilovaným camembertem
Také milujete camembert na jakékoli způsoby? Věřte, že recept na tento salát s balzamikovým krémem s příchutí pomeranče a citrónu a grilovaným camembertem se stane vaším favoritem nejen během letního grilování, ale bude ideální i jako rychlá večeře.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
salát
podle chuti
Postup přípravy
Camembert vložíme na čtverec alobalu, posypeme dopředu opraženými ořechy, lístky tymiánu a olivovým olejem, zabalíme a pečeme na grilu cca 10 minut. Před podáváním na sýr nakapeme trochu medu.
Kompotované brusinky spolu s citronovou šťávou, kůrou, balzamikovým krémem a medem rozmixujeme tyčovým mixérem do jemné hmoty, poté pomalu zašleháme olivový olej, na závěr lehce osolíme.
Takto připravený dresink těsně před podáváním smícháme s listy salátu a podáváme s čerstvě rozpečeným sýrem a bagetou.
TIP: Informace a tipy pro použití řeckých balzamikových krémů Kalamáta Papadimitriou najdete i webu www.papadim.com/cs
Hodnotit recept: