Babské rady: Křupavější bramboráky i řízky a trvanlivější pečivo | Recepty.Blesk.cz

Babské rady: Křupavější bramboráky i řízky a trvanlivější pečivo

Ty nejlepší tipy a triky našich babiček!
Ty nejlepší tipy a triky našich babiček!
Foto: Shutterstock
20.02.2015 / 14:09

Tipy a triky pro všechny kuchařky i kuchaře. Schválně víte, že ke chlebu je dobré přibalit rozpůlené jablko?

Křupavější bramboráčky

359615:gallery:true:true

Nejen chutnější, ale i křupavější budou bramboráky, když do těsta přidáte 2 lžičky tvarohu

Perfektní trojobal

Foto: shutterstock.com

Pokud chcete mít řízeček pěkně křupavý, neobalujte ho v drobné předem namleté strouhance. Naopak na větší kousky rozdrťte čerstvý rohlík, nasaje do sebe olej a nádherně křoupá.

Trvanlivější pečivo

Foto: Shutterstock.com

Chléb a pečivo vydrží déle, když k němu vložíme překrojené jablko. Také volte spíše zabalení do utěrky než do pytlíku.

Dokonalé plačinky

Foto: Shutterstock.com

 

Palačinky se vám nebudou chytat na pánvičku a půjdou krásně obracet, když do těsta vmícháte trochu rozpuštěného másla.

Nepotrhané párky

Foto: Jiří Rubeš

Jestli vám vadí, že se párek nebo klobása nepěkně rozšklebí, ponořte je před vařením do horké vody

FotoFoto

Diskuse k článku

.

Nejnovější články

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz