Tvarohový dezert s vaječným likérem
Tento nepečený tvarohový dezert je lehký na přípravu a jeho skvělá chuť podtržená vaječným likérem VOM FASS vás určitě zaujme!
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na ozdobu
podle potřeby
Postup přípravy
Třešně i se šťávou dáme do kastrůlku, přidáme 3 lžíce cukru a ohřejeme.
Za stálého míchání přidáme kukuřičný škrob, směs necháme zhoustnout a pak vychladíme.
Tvaroh smícháme se smetanou, přidáme zbývající cukr, vanilkový cukr, vaječný likér a ušleháme jemný krém.
Do připravených sklenic střídavě vrstvíme třešňový kompot a tvarohový krém.
Horní vrstvu krému ozdobíme čokoládovou polevou, vaječným likérem, plátkem pomeranče a lístkem máty.
Hodnotit recept: