Moravský brabec | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Moravský brabec

140 min. | hlavní chod | 9 801 kJ | Česká kuchyně | 1 kus

Moravský vrabec

Pekně propečené kousky vepřového, k nim chlupatý knedlík a špenát, nebo zelí. Už se vám sbíhají sliny. Tak si to uvařte!

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porci
1 ksčesnek hlavička
1 ksprotlak rajčatový
1 špetkasůl
1 špetkapepř černý mletý
3 kscibule kuchyňská
400 gbůček
400 gvepřová plec

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 120
1.

Maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete, přidejte protlak, nasekanou cibuli, prolisovaný česnek a vše promíchejte.

2.

Nechte do druhého dne odpočinout. Maso pak pečte v troubě předehřáté na150 °C, dokud není měkké.

3.

V průběhu pečení podlévejte jen mírně. Podávejte s bramborovým knedlíkem a špenátem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g Celkem
Energie 762,7kJ 9 800,8kJ
Bílkoviny 9,9g 127,3g
Tuky 13,7g 176,1g
Sacharidy 5,6g 72,4g
Cholesterol 44,5mg 572mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz