Gnocchi Caprese
Gnocchi s omáčkou z česneku, cibule a rajčat. Dochucujeme solí, pepřem a kaparama. Podáváme s nakrájenou mozzarellou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
na ozdobu
podle chuti
Postup přípravy
Česnek a cibuli oloupete.
Obojí nakrájíte nadrobno.
Na oleji necháte zesklovatět.
Poté přidáte rajčata (loupaná z konzervy) i se šťávou, dochutíte solí, cukrem, pepřem a na mírném ohni vaříte asi 10 minut.
Na závěr přidáte nasekané kapary a promícháte.
Gnocchi uvaříte podle návodu na obalu v osolené vodě, scedíte a rozdělíte na talíře.
Polijete je omáčkou, ozdobíte nasekanou bazalkou nebo petrželkou.
Na závěr přidáte natrhanou nebo nakrájenou mozzarellu.
Hodnotit recept: