Pstruh pečený v anglické slanině | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pstruh pečený v anglické slanině

30 min. | hlavní chod | 1 851 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Pstruh plněný špenátem ochuceným česnekem se obalí v anglické slanině a peče v troubě.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 špetkasůl
1 polévková lžíceolej olivový
1 kscitrón
16 plátekslanina anglická
2 stroužekčesnek
200 gšpenát čerstvý
4 kspstruh

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 15
1.

Špenátové listy opláchněte a spařte 2 minuty ve vařící vodě.

2.

Česnek oloupejte a nakrájejte na plátky.

3.

Okapaný špenát nakrájejte na nudličky, dochuťte solí, česnekem a lžičkou oleje.

4.

Pstruhy omyjte, osušte, osolte a pokapejte citrónem.

5.

Naplňte je špenátem a obalte v anglické slanině.

6.

Předehřejte troubu na 200°C.

7.

Pstuhy potřete olejem, vložte do pekáče a pečte asi 8-10 minut.

8.

Podávejte na talíři zdobeném čerstvou zeleninou s plátkem citrónu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 465,9kJ 1 850,9kJ
Bílkoviny 15g 59,5g
Tuky 5,4g 21,6g
Sacharidy 1,3g 5g
Cholesterol 55,9mg 222mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz