Hovězí grilovaný steak s houbovým ragú
Opečená hovězí svíčková okořeněná steakovým kořením je přelita žampiónovou omáčkou se slaninou a smetanou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
Postup přípravy
Maso nakrájejte, okořeňte solí, pepřem a steakovým kořením.
Žampióny očistěte a nakrájejte na čtvrtky.
Na pánvi rozehřejte olej (nebo rozpalte gril) a maso opečte na každé straně 4 minuty.
Poté nechte maso v teple 5 minut odpočinout.
Mezitím orestujte žampióny a anglickou slaninu.
Po 3 minutách přidejte smetanu, máslo, hřibové koření, sůl a krátce poduste.
Na ozdobený talíř servírujte bifteky přelité houbovým ragů.
Jako přílohu doporučujeme hranolky, krokety nebo vařené brambory.
Hodnotit recept: