Farmářský steak
Vepřová krkovice je naložena v marinádě z česneku, oleje, soli a grilovacího koření aspoň den před přípravou. Poté je ugrilována a podávána se zeleninovou špízovou jehlou.
Autor receptu: Redakce
Ingredience
podle chuti
Postup přípravy
Maso nakrájejte a naklepejte.
Česnek oloupejte a prolisujte.
Do mísy nalijte olej, přidejte česnek, sůl, grilovací koření.
Do této marinády naložte maso nejméně na 4 hodiny.
Na pánvi rozehřejte olej a maso pečte z každé strany 4 minuty. Můžete použít i gril.
Rajčata cherry omyjte, okurku nakrájejte na plátky.
Papriku očistěte, vyjměte semínka a nakrájejte na plátky.
Na špízovou jehlu postupně navlékejte rajčata, papriku, okurky, feferony, olivy a hlávkový salát.
Steak dejte na prkénko a přidejte špízovou jehlu.
Podávejte s bylinkovým máslem a pečivem.
Hodnotit recept: