Vánoční kapr v marinádě | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Vánoční kapr v marinádě

40 min. | hlavní chod | Vánoce | 1 122 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Fotografie

Kapr naložený v marinádě z jogurtu, vajec, pepře a hořčice, obalený ve strouhance a smažený dozlatova. Zdobíme plátkem citronu.

Autor receptu: Redakce

Ingredience

Přepočítat na  porce
1 kscitrón
1 ksjogurt bílý
1 špetkasůl
1 lžícehořčice
2 ksvejce
4 kskapr filety
1 špetkapepř černý mletý

podle potřeby

strouhanka
olej

Postup přípravy

Čas přípravy: 20
Čas vaření/pečení: 20
1.

Kapra opláchnete, osušíte a pokapete citronem.

2.

Z jogurtu, vajec, pepře a hořčice umícháte marinádu.

3.

Do marinády kapra na 24 hodin naložíte.

4.

Pak kapra lehce otřete z přebytečné marinády, osolte a obalte ve strouhance.

5.

Smažte ihned nejlépe ve fritéze.

6.

Potom jednotlivé porce nazdobte kousky citronu.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 538kJ 1 121,7kJ
Bílkoviny 12,9g 26,9g
Tuky 6,6g 13,9g
Sacharidy 3g 6,2g
Cholesterol 108,1mg 225,4mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz