Hovězí krk "Country"
Kořeněné hovězí maso pomalu pečené v římském hrnci je doplněno zahuštěnou omáčkou z vlastního výpeku.
Autor receptu: colombo65
Ingredience
podle chuti
podle potřeby
Postup přípravy
Hovězí maso svážeme tak, aby vznikl váleček, a potřeme směsí oliv. oleje a koření COUNTRY.
Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne.
Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule a rajčat a vložíme naložené maso.
Pečeme v římském hrnci velmi pomalu cca 2 hodiny.
Maso po upečení zbavíme převazu a nakrájíme na plátky.
Výpek propasírujeme a přidáme dvě nakrájené kyselé okurky najemno a jedno najemno nakrájené uvařené vejce.
Vzniklou omáčku dohustíme dle potřeby instantní jíškou. Příloha rýže.
Hodnotit recept: