Podzimní „Vepř“ speciál
Kombinace vepřového masa a vnitřností je dušené se slaninou a podávané s chlebem či bramborem.
Autor receptu: colombo65
Ingredience
podle chuti
podle potřeby
Postup přípravy
Cibule nakrájíme najemno a orestujeme na pánvi společně se slaninou.
Poté přendáme do hrnce a všechno maso a očištěné vnitřnosti nakrájíme na stejně široké nudličky.
Smícháme ve větší míse s kořením a s olejem a pořádně promícháme.
Uvedenou masovou směs zprudka opečeme v pánvi Wok a přendáme následně k cibulce se slaninou do hrnce.
Podlejeme vodou a dusíme hodinu a půl, až je vše, zejména srdce, na skus.
Dochutíme solí, pepřem, zahustíme tmavou instantní jíškou a podáváme dle chuti s chlebem, bramborem.
Hodnotit recept: