Podzimní „Vepř“ speciál | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Podzimní „Vepř“ speciál

105 min. | hlavní chod | 1 374 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí

Podzimní „VEPŘ“ speciál

Kombinace vepřového masa a vnitřností je dušené se slaninou a podávané s chlebem či bramborem.

Autor receptu: colombo65

Ingredience

Přepočítat na  porcí
1 balíčekkoření staročeské
10 kuličkajalovec
2 polévková lžíceolej
200 gslanina uzená
3 kscibule kuchyňská
300 gjátra vepřová
300 gledvinky vepřové
300 gsrdce vepřové
4 lístkylist bobkový
400 gmaso vepřové
8 kuličkakoření nové

podle chuti

sůl
pepř černý mletý
kmín celý

podle potřeby

jíška instantní tmavá

Postup přípravy

Čas přípravy: 15
Čas vaření/pečení: 90
1.

Cibule nakrájíme najemno a orestujeme na pánvi společně se slaninou. 

2.

Poté přendáme do hrnce a všechno maso a očištěné vnitřnosti nakrájíme na stejně široké nudličky.

3.

Smícháme ve větší míse s kořením a s olejem a pořádně promícháme.

4.

Uvedenou masovou směs zprudka opečeme v pánvi Wok a přendáme následně k cibulce se slaninou do hrnce.

5.

Podlejeme vodou a dusíme hodinu a půl, až je vše, zejména srdce, na skus.

6.

Dochutíme solí, pepřem, zahustíme tmavou instantní jíškou a podáváme dle chuti s chlebem, bramborem.

Hodnotit recept:

Moje oblíbené recepty

Už tento recept nepoužíváte?
Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

Přihlášení

Obsahuje 100g 1 porce
Energie 448,3kJ 1 373,8kJ
Bílkoviny 0,6g 1,9g
Tuky 11,3g 34,7g
Sacharidy 1,9g 5,9g
Cholesterol 9,2mg 28,3mg

Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

Jak spálit 1 porci



Aerobik --
Běh --
Plavání --
Sex --
Jízda na kole --
Tanec --
Žehlení --
Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

Recepty autora

BMI kalkulačka

  


Doporučujeme z Recepty.cz