Pštrosí steak ve slaninovém kabátku | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Pštrosí steak ve slaninovém kabátku

60 min. | hlavní chod | 362 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce

Pštrosí steak ve slaninovém kabátku

    Uleželý pštrosí steak je obalený slaninou, osmažený a podávaný s americkými bramborami.

    Autor receptu: colombo65

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 balíčekkoření steakové
    8 plátekslanina uzená
    4 kssteak pštrosí

    podle potřeby

    olej olivový

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 30
    Čas vaření/pečení: 30
    1.

    Pštrosí maso potřeme olivovým olejem smíchaným s kořením STEAK a dáme uležet do chladna nejlépe na 24 hodin.

    2.

    Uzenou slaninou poté vytvoříme okolo steaků „kabátek“, který zajistíme režnou nití.

    3.

    Steaky po uležení a obalení vkládáme do rozpáleného oleje na pánvičce a zprudka opékáme z každé strany cca 4-5 minut.

    4.

    Poté necháme přikryté tzv. „dojít“ cca 5-10 minut.

    5.

    Příloha americké brambory. Jako lahodná zeleninová příloha baby karotka na másle.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 3 364,4kJ 361,7kJ
    Bílkoviny 0,9g 0,1g
    Tuky 86,5g 9,3g
    Sacharidy 1,7g 0,2g
    Cholesterol 15,8mg 1,7mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz