Tuňákové rizoto | Recepty.Blesk.cz
Zpět na předchozí stránku
Hodnotit recept:

Tuňákové rizoto

70 min. | hlavní chod | 1 636 kJ/porce | Česká kuchyně | 2 porce

Tuňákové rizoto

    Rýže s tuňákem ochucená rozmarýnem a kečupem a česnek je rychlou večeří.

    Autor receptu: lolitas

    Ingredience

    Přepočítat na  porce
    1 lvývar
    1 balíčekrýže
    2 polévková lžícemáslo
    200 gcibule kuchyňská
    200 gtuňák

    podle chuti

    rozmarýn drcený
    pepř černý mletý
    česnek
    sůl
    kečup

    Postup přípravy

    Čas přípravy: 35
    Čas vaření/pečení: 35
    1.

    Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a podusíme na másle do zlatova.

    2.

    Přidáme rozmarýn, vývar a kečup, 5 minut vaříme.

    3.

    Přidáme tuňáka a 5 minut vaříme.

    4.

    Přidáme rýži, zalejeme vodou a necháme uvařit do měkka (případně ještě podléváme, když rýže není měkká), dochutíme solí a pepřem.

    Hodnotit recept:

    Moje oblíbené recepty

    Už tento recept nepoužíváte?
    Odeberte ho z vašich oblíbených receptů.

    Přihlašte se a spravujte virtuální kuchařku vašich oblíbených receptů.

    Přihlášení

    Obsahuje 100g 1 porce
    Energie 215,3kJ 1 635,5kJ
    Bílkoviny 2,2g 16,4g
    Tuky 3,2g 24,4g
    Sacharidy 3,5g 26,5g
    Cholesterol 10,1mg 77mg

    Nutriční hodnoty jsou pouze orientační.

    Jak spálit 1 porci



    Aerobik --
    Běh --
    Plavání --
    Sex --
    Jízda na kole --
    Tanec --
    Žehlení --
    Pokud chcete znát dobu, za jak dlouho spálíte kalorie u tohoto receptu, zadejte vaši váhu do políčka nahoře. Výpočet je pouze orientační.

    Recepty autora

    BMI kalkulačka

      


    Doporučujeme z Recepty.cz