Gnocchi se smetanovou kari omáčkou
Těstoviny gnocchi ochucené omáčkou z kari a tymiánu, do které dáme papriku a jemně nasekanou cibuli. Pokrm je rychlý na přípravu, vegetariánský.
Autor receptu: kucharici
Ingredience
na ozdobu
podle chuti
Postup přípravy
Do vařící osolené vody vložíme gnocchi a vaříme přibližně 3 minuty. Poté je scedíme.
Mezitím papriku očistíme, odstraníme semínka a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli i papriku orestujeme.
Přidáme smetanu a sýr, mícháme dokud se sýr neroztaví. Ochutíme solí, kari a tymiánem.
Na talíř dáme gnocchi, přelejeme omáčkou a podáváme s rajčaty a salátem např. rukolou.
Hodnotit recept: